top of page

WAT IS AARDEMEERWAARDE?

Wij maken duurzame inhoud, voor jeugd omdat duurzaam leven leuk mag zijn, en het nodig is hier vroeg veel van te weten, zodat je een verschil kunt maken. De jeugd erft onze mooie planeet, laten we er samen het beste van maken!

Alles wat je doet om een groener leven te leiden, en wat je voetafdruk op aarde verminderd is de moeite waard.

Daarom hebben we een gratis lespakket gemaakt, voor scholieren tussen 10 en 15 jaar over duurzaamheid  & identiteit. Het onderzoekt de vier belangrijkste milleuproblematische onderwerpen: spullen, voeding, reizen en wonen. Hoe ga jij daarmee om? Hoe maak je positieve impact op de Aarde? Het pakket is zo opgezet dat je het per dag ( en thema) behandelt, of er bijvoorbeeld een thema week van maakt. De PDF's zijn interactief en geschikt voor laptops, tablets, en digi-borden.

WIE WIJ ZIJN
ronald.jpg
RONALD SCHAAP

AUTEUR & ILLUSTRATOR

Ik ben Ronald, basisschool leraar en ontwikkelaar van dit lespakket. Duurzaam leven is leuk, en dat willen we overdragen op de jeugd, want zij zijn degenen die met de klimaatproblematiek te maken gaan krijgen in hun volwassen leven. We hopen ze met dit gratis lespakket handvatten te geven.

IMG_2485.JPG
MAGDA RIJS

ARTDIRECTOR & ONTWERPER

Ik ben Magda, ontwerper en art-director. Ik heb dit lespakket en de website vormgegeven. Samen proberen we duurzaamheid uit het 'moeilijk-moeilijk' hoekje te halen, en er serieus maar ook met humor en plezier mee om te gaan.

bottom of page